جذب و تحصیل ۲۲ دانشجوی خارجی در سال آینده در دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۴ کد : ۱۵۹۵۱ اخبار اصلی
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک از جذب و امکان تحصیل ۲۲ دانشجوی خارجی در شش ماه نخست سال آتی در این دانشگاه خبر داد.
جذب و تحصیل ۲۲ دانشجوی خارجی در سال آینده در دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سعید چنگیزی آشتیانی گفت: این دانشجویان اهل کشور پاکستان هستند و در رشته پزشکی در اراک مشغول به تحصیل خواهند شد.
وی افزود: جذب دانشجویان خارجی طبق سیاست های کلی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی و تحقق بین المللی سازی محیط دانشگاهی صورت می گیرد و خوشبختانه با تلاش و برنامه ریزی های ریاست و معاونت های مختلف این مهم در حال اجرا است.
وی تاکید کرد: در حال حاضر به دلیل فراهم نبودن شرایط و وضعیت نامشخص کرونایی، واحدهای درسی به صورت مجازی ارائه می شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: امیدواریم برنامه ریزی ها و تلاش هایی که در زمینه بین المللی شدن دانشگاه علوم پزشکی صورت می گیرد، به نتیجه نشسته و شاهد رشد و توسعه این مجموعه در سال های آینده باشیم.