پایان شب سیه سپید است

۲۸ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۱ کد : ۱۵۹۸۵ اخبار اصلی
مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: همواره در کنار هر سختی، شیرینی و برکاتی نیز وجود دارد.
پایان شب سیه سپید است

به گزارش وب دا مرکزی، حجت الاسلام علی حسنوند در جلسه ای با حضور معاونین دانشگاه علوم پزشکی اراک و روسای مراکز بهداشتی درمانی شهر اراک و استان مرکزی، افزود: اپیدمی کرونا علاوه بر تحمل سختی ها و مشقت هایی که داشت موجب مطلوب شدن تجهیزات، امکانات و توسعه آنان شد.
وی با اشاره به اینکه ملت ایران، مردم روزهای سخت و جنگ هستند، اظهار داشت: جنگ با ویروس غول آسای کرونا خاطره جنگ تحمیلی را برای همگان زنده کرد و توفیق جهاد مجدد برای آحاد مختلف جامعه حاصل شد.
وی تاکید کرد: تلاش های ریاست دانشگاه علوم پزشکی اراک در این راستا، زبانزده همگان بوده است، ایشان به عنوان یک الگوی خستگی ناپذیر در میان همگان معروف است.
حجت الاسلام حسنوند در پایان ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و سال نو گفت: امیدواریم که در سال جدید با توکل به خداوند متعال و پایبندی به توصیه های امام پر خیر و برکت شیعیان امام حسین (ع) بتوانیم در رضای خداوند و خدمت به خلق بیشتر از گذشته عمل کنیم.