رسیدگی به دانشجویان با وجود اپیدمی کرونا

۲۸ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۵ کد : ۱۵۹۸۹ اخبار اصلی
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در سال جاری با توجه به بحران کرونا رسیدگی به مسائل دانشجویان همواره در نظر ما بوده است.
رسیدگی به دانشجویان با وجود اپیدمی کرونا

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر فخرالدین شریعتمداری افزود: در طی این چهار سال که به عنوام خادم دانشجویان مشغول به فعالیت بودم، هیچ سالی را همچون سال ۹۹ به شدت سخت و طاقت فرسا ندیده ام.
وی بیان کرد: در کنار اپیدمی منحوس کرونا همواره رسیدگی به دانشجویان مدنظر ما بوده و از پیگیری کارهای آنان غافل نشده ایم.
وی تاکید کرد: یکی از اتفاقات مهم صنعتی سازی آشپزخانه دانشگاه با طرفیت بالا و امکانات و تجهیزات بروز است.
وی در ادامه بیان کرد: تمامی اتاق های خوابگاه ها، ساماندهی و همچنین تمامی یخچال ها تعمیر و تعویض و وسایل ورزشی بروز شده است.
وی تاکید کرد: یک خوابگاه با تلاش ها و پیگیری های ریاست دانشگاه به ناوگان خوابگاه ها اضافه شده، که خوشحالی ما را دوچندان کرده است.
دکتر شریعتمداری تصریح کرد: کارهای فرهنگی بسیار بزرگی به لطف دانشجویان در طی این مدت صورت گرفته است و دانشجویان در بحران کرونا کمک شایانی به کادر بهداشت و درمان نموده اند.
وی در پایان ضمن تبریک سال نو و تشکر از ریاست دانشگاه گفت: در حال حاضر، ساماندهی و تدوین کارهای جهادی در تعطیلات مدنظر بوده و با تمامی قوا برای ارائه خدمت به دانشجویان در سال جدید می کوشیم.