تقدیر و تشکر از متولی سلامت استان مرکزی

۲۸ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۲ کد : ۱۵۹۹۰ اخبار اصلی
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: دکتر جمالیان نه تنها یک رییس مدبر، بلکه یک رفیق در تمامی لحظات تلخ و شیرین برای تمامی حوزه ها هستند.
تقدیر و تشکر از متولی سلامت استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علیرضا کمالی بیان کرد:  تمام موفقیت هایی که در حوزه پژوهش حاصل شده است نتیجه رهبری و مدیریت ریاست دانشگاه علوم پزشکی اراک می باشد.
وی افزود: ریاست دانشگاه علاوه بر مدیریت اپیدمی کرونا سعی در رفع تمامی چالش ها در همه حوزه ها داشته و دارد.
وی خاطر نشان کرد: یاد و خاطره حاج آقا توان و دکتر فرازی و سایر افرادی که در میان ما نیستند همواره در ذهن و قلبمان تا ابد به یادگار خواهد ماند و از خداوند متعال آرزوی بهورزی و پیروزی برای تمامی پرسنل دانشگاه را خواستارم.
در ادامه این جلسه رییس بیمارستان ولیعصر اراک نیز تاکید کرد: سال به شدت سخت و طاقت فرسایی را گذراندیم و بیشترین فشار از تمامی جوانب بر روی ریاست دانشگاه بوده است.
دکتر بهنام محمودیه خاطرنشان کرد: دکتر سید محمد جمالیان همچون سنگ زیرین یک چرخه آسیاب تمامی مشکلات خارج و داخل دانشگاه را تحمل کرده و همواره در راستای بهبود ارایه خدمات و حمایت از مردم و پرسنل می کوشند.