افزایش انجام تست های کرونا در استان مرکزی

۰۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۷ کد : ۱۶۱۱۸ اخبار اصلی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک از افزایش تست های کرونایی در استان مرکزی خبر داد.
افزایش انجام تست های کرونا در استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علی علیمحمدی در جلسه ستاد استانی کرونا مورخ ۷ فروردین ۱۴۰۰ گفت: از میان کل تست های انجام شده ۸ درصد معادل ۲ هزار و ۹۵۶ مورد از تست های کرونا مثبت بوده است.

وی تاکید کرد: در حال حاضر از ۳۹ هزار و ۲۳۵ مورد تست کرونا انجام شده ۱۴ هزار و ۱۸ مورد به دانشگاه علوم پزشکی ساوه، ۱۹ هزار و ۳۵۴ مورد به دانشگاه علوم پزشکی اراک و ۵ هزار و ۸۶۳ مورد مربوط به دانشگاه علوم پزشکی خمین است.

وی افزود: با توجه به افزایش تست های کرونا، افزایش بیماران به دور از انتظار نیست.

وی خاطرنشان کرد: در هفته نخست فروردین ماه ۷۹۱ مورد مثبت و هفته چهارم اسفند ماه ۶۶۰ مورد مثبت شناسایی شده که نسبت موارد مثبت در مقایسه هفته چهارم اسفندماه با هفته نخست فروردین ماه ۲۰ درصد افزایش داشته است.

وی در ادامه بیان کرد: آمار بستری ۴۸ درصد در استان افزایش یافته، که در هفته پایانی اسفندماه ۶۵ مورد و هفته نخست فروردین ماه به ۹۶ مورد رسیده و آمار مراجعه سرپایی از ۶۹۵ مورد به ۹۹۵ مورد رسیده که ۱۷درصد افزایش داشته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: آمار مرگ و میر از ۱۸ مورد به ۳ مورد کاهش پیدا کرده است که خوشبختانه شاهد کاهش ۸۳ درصدی موارد متوفی بوده ایم.