رکورد ابتلا به کرونا شکسته شد

۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۸:۰۶ کد : ۱۶۳۸۴ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از ابتلاء ۶۲۳ مورد در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
رکورد ابتلا به کرونا شکسته شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان با اعلام این خبر گفت: از آغاز شیوع این ویروس تاکنون این میزان ابتلا سابقه نداشته و این تعداد ابتلا در یک روز نشان از عمق فاجعه و بحران در موج چهارم را دارد.
وی افزود: همچنین متاسفانه در طی همین مدت ۴ نفر فوت شده اند که بر این اساس تعداد کل فوتی ها به ۱۵۳۲ نفر رسیده است.
وب خاطرنشان کرد: از مجموع ۶۲۳ مورد جدید ابتلا در استان، ۸۵ نفر در بیمارستان ها بستری شده و خدمات تخصصی درمانی را دریافت می کنند.
دکتر جمالیان تصرح کرد: ۵۳۸ مورد بیماران جدید شناسایی شده نیز به صورت سرپایی بوده و تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی، در منزل قرنطینه شده اند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از مردم خواست با توجه به سرعت و قدرت انتقال ویروس در نوع جهش یافته آن، پروتکل ها و شیوه نامه های بهداشتی را با جدیت و حتی بیشتر از روزهای نخست رعایت کنند.
وی در پایان یادآور شد: موج چهارم بسیار سهمگین است و هیچ راهی جز رعایت بهداشت، زدن ماسک و عدم حضور در اجتماع برای رسیدن به نقطه آرامش و شرایط بهتر وجود ندارد.