نیروهای انسانی سرمایه های سازمانی

۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۱ کد : ۱۶۵۳۵ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز ملی منابع انسانی ضمن تبریک این روز به همکاران واحد های تابعه، منابع انسانی را مهمترین و با ارزش ترین سرمایه های سازمان به خصوص مجموعه علوم پزشکی برشمرد.
نیروهای انسانی سرمایه های سازمانی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان گفت: بی شک اساسی ترین رکن توسعه و پیشرفت هر سازمان، منابع به ویژه نیروی انسانی ماهر و کارآمد آن است.

متن کامل این پیام به این شرح است:

با بهره از نیروی انسانی متخصص و کار بلد، می توان ضعف های درون سازمانی را رفع و قوت های درونی را تقویت نمود.

امروزه منابع انسانی یکی از رشته های شغلی و واحدهای سازمانی شرکت ها است که روز به روز اهمیت و نقش آن بیشتر می شود، همچنین نیروی انسانی حیاتی ترین و ارزشمندترین سرمایه سازمان ها است که اگر بر این مسئله باور داشته باشیم سازمانی سرشار از انرژی و پویایی خواهیم داشت.

از ابتدای اپیدمی کرونا با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی در استان مرکزی در شرایط سخت و طاقت فرسا قرار گرفت، کمبود نیرو مهمترین چالش برای مجموعه سلامت بود، که به همین خاطر از همکاران معاونت توسعه مدیریت و منابع به دلیل کمک های شایان و زحمات بی دریغی که در این مدت برای تامین نیرو و جبران این کمبود کرده اند، نهایت تشکر و قدردانی را دارم.