قارچ های طبیعت را نخورید، ۳۰ درصد آنها سمی هستند
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر حسن صلحی گفت: فصل بهار زمان رشد انواع قارچ و داروهای گیاهی در بستر طبیعت است و از همین رو میزان مسمومیت و متاسفانه موارد فوت نیز در این فصل به خاطر افزایش میزان مصرف،افزایش می یابد.
وی افزود: قارچ سفید با عنوان «آمانیتا» فوققالعاده خطرناک و خوردن آن موجب آسیب جدی به سیستم بدنی و حتی مرگ میشود.
وی تاکید کرد: این نوع از قارچ سفید رنگ موجب میشود تا افراد به اشتباه آن را برای خوردن بچینند و مصرف کنند و تا زمان بروز علایم مصرف افراد از سمی بودن آن مطلع نمیشوند و با اسهال و استفراغ به مراکز مراجعه میکنند که دیرهنگام است.
این استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه ضمن اشاره به اینکه اگر ۱۰۰ نفر قارچ غیرخوراکی را مصرف کنند ۳۰ نفر از آنان مسموم و حدود پنج نفر نیز فوت خواهند کرد، گفت: تمامی قارچهای رنگی سمی هستند و افراد با مشاهده در طبیعت نباید آنها را برای مصرف بچینند.
وی افزود: در برخی از گونههای قارچ، فرد استفاده کننده دچار توهم میشود و اگر فرد بیماری قلبی داشته باشد درمان به سختی یا غیر ممکن خواهد بود.
دکتر صلحی خاطرنشان کرد: در صورت مصرف قارچهای ناشناخته باید افراد به سرعت به پزشک مراجعه کند که در صورت مراجعه دیرهنگام اختلال کبدی اتفاق میافتد و احتمال مرگ وجود دارد.
وی در پایان یادآور شد: قارچها انواع مختلفی دارد که بعضی از آنها خوراکی و برخی دیگر سمی است، اما تشخیص آنها از روی ظاهر امکانپذیر نیست و بهترین کار نچیدن قارچها از طبیعت است.
نظر شما :