فریاد خاموش بیماران کرونایی
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: با توجه به بحران فراگیر کرونا و آمار روز افزون مبتلایان کرونایی، بیماران بدحال در مراکز درمانی در حال افزایش هستند و بیشتر آنها نیازمند خدمات ویژه می باشند، در این اوضاع طراحی بخش ویژه کار سختی است و یکی از علل شایع نیاز بیماران به خدمات ویژه و مرگ و میر دیر مراجعه کردن به پزشک و مراکز درمانی است.
وی تاکید کرد: متاسفانه درصد بالایی از بیماران در ساعات اولیه مراجعه در اورژانس جان خود را از دست میدهند و یا نیاز مبرم به خدمات ویژه پیدا می کنند.
متولی سلامت استان مرکزی خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه به شیوع گسترده کرونا و نوع جهش یافته آن و همپوشانی علائم کرونا با سایر بیماری ها میتوان گفت هرگونه سرماخوردگی کرونا بوده مگر اینکه خلاف آن ثابت شود و افراد با بروز کوچکترین علامت به شکل آبریزش بینی، سرفه، عطسه، بدن درد، خستگی و تب سریعاً به مراکز ۱۶ ساعته در سطح استان و یا پزشکان بخش خصوصی (داخلی، عفونی) مراجعه نمایند، همچنین این امکان میسر شده که در صورت لزوم بیماران زیر نظر پزشک و متخصصان عفونی و داخلی بتوانند از داروخانههای منتخب سطح شهر داروی ضد ویروس فاویپیراویر را به شکل سرپایی دریافت نمایند.
متولی سلامت استان مرکزی افزود: مصرف این دارو در چند روز اول بیماری بیشترین اثر بخشی را دارد و بار مراجعات بیماران به بیمارستان را کاهش می دهد، اما در هفته دوم استفاده از این دارو اثر چندانی ندارد و ناچار هستیم از داروهای تزریقی استفاده نماییم.
دکتر جمالیان تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی اراک تمام توان خود را به کار گرفته اما پیشبینی میشود که با توجه به شرایط امروز در هفتههای آتی در شرایط فراتر از قرمز قرار بگیریم و تمام ظرفیت پخش های ویژه تکمیل شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در کنار رعایت هرچه جدی تر پروتکل های بهداشتی و پایبندی به محدودیتها، در صورت احساس علائم مشکوک بیماران سریعا به مراکز درمانی و یا بخش خصوصی مراجعه نمایند، پزشکان متخصص در صورت لزوم بیماران را به بیمارستان ارجاع میدهند.
نظر شما :