آلرژی فصلی یا کرونا

۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۲ کد : ۱۶۵۶۸ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۷۸۷
یک متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری گفت: با توجه به فصل بهار و پیدایش آلرژی و هم پوشانی علائم آن با کرونا، تفکیک آنها را از یکدیگر بسیار سخت کرده است.
آلرژی فصلی یا کرونا

به گزارش وبدا مرکزی، دکتر حسین سرمدیان بیان کرد: با توجه به قرار گرفتن در فصل بهار و آلرژی شایع فصلی ممکن است علائم کرونا و آلرژی با یکدیگر هم پوشانی داشته باشند.

وی افزود: مهم است که بتوانیم این آلرژی را از ویروس کرونا تفکیک دهیم از این رو توجه شود وجود علائمی مانند گلودرد، تب، بدن درد، اسهال و شکم درد در بیماری کرونا غالب است با این وجود نظر نهایی با توجه به انجام تست و معاینه توسط متخصص داده می شود.

وی افزود: کاهش سطح هوشیاری همراه با درد در قسمت پهلو، پا، قفسه سینه، کمر، شانه، کتف و سر می تواند از نشانه های ابتلا به ویروس کرونا باشد.

وی ضمن اشاره به شیوع بالای کرونای انگلیسی، گفت: تعداد موارد ابتلای کرونای انگلیسی روز به روز در حال افزایش بوده و در شهرهای استان تهران، مرکزی و شهرهای جنوبی، بیش از ۹۰ درصد موارد مبتلا به ویروس جهش یافته هستند.

وی در ادامه بیان کرد: در روزهای اول بیماری علائمی شبیه سرماخوردگی در فرد مشاهده شده و پس از ۵ روز علائم اصلی خودشان را نشان می دهند.

وی تاکید کرد: مردم باید به دلیل انتقال پذیری بالای کرونای انگلیسی باید در رعایت پروتکل های بهداشتی حساس تر باشند ‌و ابتلا به این بیماری و حتی واکسیناسیون دلیلی بر عدم رعایت پروتکل های بهداشتی نیست.

دکتر سرمدیان تصریح کرد: افراد مبتلا به ویروس کرونا در دوران نقاهت ممکن است درد و ضعف هایی در بدن داشته باشند و این علائم حتی تا ۶ ماه پس از بهبود نیز دیده شده و همچنین طبق مطالعات انجام گرفته بیماری‌هایی مانند افسردگی و سایکوز می‌تواند به دنبال کرونا ایجاد شود.

وی تاکید کرد: مصرف داروها (ضد ویروس و آنتی هیستامین) باید زیر نظر متخصصان باشد چرا که حتی مصرف زیاد آنتی هیستامین ها موجب بروز علائمی همچون خواب آلودگی، اشتهای کاذب و بیماری هایی همچون برونشیت و سینوزیت می شود.

وی تاکید کرد: بیماران مبتلا به ویروس کرونا بعد از ۱۴ روز قرنطینه باید در ارتباط با افراد سالمند و افراد پرخطر حساس باشند.

وی نقش رژیم غذایی را در این بیماری حائز  اهمیت دانست و گفت: ویروس کرونا دستگاه گوارش را نیز درگیر می کند، بنابراین توصیه می شود که مصرف چربی و گوشت قرمز کم تر گردد، چرا که مصرف غذاهای سنگین می تواند مشکلات جدی تری را به دنبال داشته باشد.

وی در ادامه بیان کرد: برای افرادی که مبتلا به اسهال هستند مصرف آب یا پوره سیب و در صورت داشتن یبوست آب هویج توصیه می شود.

وی خاطر نشان کرد: هر نوع واکسنی در کاهش مرگ و میر و بستری شدن تاثیر دارد، بنابراین تمامی واکسن ها با هر نوع برندی، ایمنی لازم را ایجاد می کنند.

دکتر سرمدیان گفت: واکسیناسیون مطابق پروتکل انجام می گردد و افراد مبتلا به ام اس و یا آلرژی معمولی می‌توانند واکسینه شوند، اما افراد مبتلا به آلرژی شدید، منع تزریق دارند.

وی تاکید کرد: تنها راه خروج از این اپیدمی منحوس واکسیناسیون بوده که امیدواریم واکسیناسیون عمومی از طریق واکسن داخلی که فرمولاسیون مشخص و قابل اعتمادتری دارد هرچه زودتر آغاز شود.


( ۵ )

نظر شما :