ارتش همپای دیروز و امروز

۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۴ کد : ۱۶۵۹۷ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیامی فرارسیدن ۲۹ فروردین، روز ارتش جهموری اسلامی ایران را به تمامی حافظان استقلال و حماسه آفرینان میهن عزیزمان ایران، تبریک گفت.
ارتش همپای دیروز و امروز

به گزارش وب دا مرکزی، متن کامل این پیام به شرح زیر است:

به نام خدای حماسه، عشق و ایمان

29 فروردین ماه روز پاسداران و محافظان استقلال و تمامیت ارضی کشور، روز ارتش است؛ حماسه آفرینان سبز پوش ارتش مشعل غرور انقلاب اسلامی را افروخته و با شکستن قفس های وابستگی، وارستگی و اقتدار را به پرواز در آوردند؛ قطعا کیش و آیین این رزم آوران ترجمه حقیقی کلمه خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت نجیب و گرانقدر کشور و پیمان آنان  برافراشتن پرچم اهداف بلند ایران اسلامی بوده و هست.

غرورآفرینان ارتش در روزهای نفس گیر ویروس کرونا، به مانند گذشته و همانند سایر بلایای طبیعی به محارست از انفاس آحاد جامعه پرداخته و جلوه های ایثار و رشادت در دوران هشت سال دفاع مقدس را تکرار کردند، هر آینه این غیور مردان دوشادوش و هم نفس با مدافعان بهداشت و درمان به ستیز و پیکار با دشمن ویروسی ممارست ورزیده و در برابر جان تک به تک افراد مجاهدانه کوشیدند.

دلاور سربازان این آب و خاک بویژه استان مرکزی، میراث دار خون شهیدان دوران دفاع مقدس بوده و جان بر کف خدمتگزاری و تعهد به سرزمین مقدس اسلامی را به ارمغان می آورند، امیر سرتیپ قاسم جلیلوند، ارشد نظامی ارتش استان مرکزی و از فرماندهان شریف مجموعه پدافند هوایی کشور هنگامی که عرصه جهاد و خدمت به دین مبین اسلام و اطاعت از منویات مقام معظم رهبری را در جبهه های مبارزه با ویروس منحوس کرونا دیدند با تمام قوا و تجهیزات پادگان حضرت علی اکبر (ع)  وارد میدان نبرد شدند و در راه مبارزه با همین دشمن به بسیج کردن نیروهای ارتش در راستای کمک به پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و امداد رسانی به والیان سلامت در جهت درمان این بیماری اهتمام ورزیدند؛ ایشان در برابر ترکش ها و خطرات بسیار این راه زانو نزدند و آیینه ای تمام قد از جان فشانی ها و ایثارگری های کم نظیر سربازان ارتشی استان مرکزی را نگارگری کردند، اما این گیتی تحمل وجود کبریایی و عظمت این سرباز گرانقدر دیار عشق به وطن را نداشت و ایشان را به آرزوی شکوهمند و صبیح شهادت رساند، قطعا تمامی جان فشانی های رزم آزمایان و طلیعه داران سبز پوش ارتش بالاخص امیر جلیلوند در اذهان و انفاس ملت شریف استان مرکزی حک شده است و جای این شهید گرانقدر همواره سبز خواهد بود.

درود بر شما ارتشیان، شما مردان خدا که میراث دار خون شهیدانید؛ پاینده باشید و سربلند . . .

روز ارتش مبارک باد.