انجام روزانه بیش از ۸۰۰ تست PCR در مراکز دولتی اراک

۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۷ کد : ۱۶۶۰۲ اخبار اصلی
مدیر امور آزمایشگاه های استان مرکزی گفت: روزانه بیش از ۸۰۰ تست PCR در مراکز درمانی بخش دولتی شهر اراک گرفته می شود.
انجام روزانه بیش از ۸۰۰ تست PCR در مراکز دولتی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امیر ورد بیان کرد: در ابتدای اپیدمی چالش هایی در این بخش وجود داشت که با همکاری و پیگیری های مجدانه ریاست دانشگاه و معاونت توسعه رفع شدند و ظرفیت مناسبی در آزمایشگاه های تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد.

وی افزود: برای انجام تست های PCR و تست های تشخیصی دیگر، ظرفیت خوبی در آزمایشگاه های سطح استان وجود دارد.

وی تاکید کرد: در موج چهارم کرونا، با توجه به افزایش موارد مبتلا و بستری، به تبع تعداد انجام تست PCR به شکل قابل ملاحظه ای افزایش یافته است.

دکتر ورد خاطرنشان کرد: افزایش بیماران کرونایی و افزایش سانتر کرونا یعنی افزایش در انجام تست های PCR و تست های تشخیصی دیگر که موجب شده است حجم کاری پرسنل آزمایشگاه چندین برابر شود.

مدیر امور آزمایشگاه های استان مرکزی در پایان یادآور شد: همکاران واحد آزمایشگاه، در وهله اول با نمونه گیری و سپس انجام اقدامات تشخیصی آزمایشگاهی با نمونه های چندین بیمار مشکوک کرونا (مایعات بدن و خون) سر و کار دارند، اما جان خود را در معرض خطر قرار داده و در این راه شبانه روز تلاش می کنند، روز علوم آزمایشگاهی فرصت مناسبی است که از تلاش های مجدانه این عزیزان از آغاز اپیدمی کرونا، تقدیر و تشکر داشته باشیم.