ساماندهی بخش اضافی سانتر کرونا

۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۴ کد : ۱۶۶۰۳ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در کنار بیمارستان امیرالمومنین(ع) اراک به دلیل کمبود فضا و تخت، بخش اضافی (اکسترا) آماده شده است.
ساماندهی بخش اضافی سانتر کرونا

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: این بخش با همکاری دانشکده پرستاری و معاونت آموزشی و با کمک نیروهای مسلح، بسیج دانشجویی و دانشجویان جهادی دانشگاه علوم پزشکی اراک، تامین نیرو و تجهیز شده و قرار است سرریز مرکز درمانی امیرالمومنین(ع) و مابقی مراکز، به آنجا منتقل شوند.

وی افزود: بخش "اکسترا" برای بیمارانی طراحی شده که بخش اصلی درمان خود را در بیمارستان دریافت کرده اند و حال عمومی بهتری نسبت به سایرین دارند.

وی تاکید کرد: با توجه به کمبود نیروهای پرستاری و انسانی از تمامی اعضای هیات علمی، بازنشستگان و علاقه مندان دعوت می شود تا دانشگاه علوم پزشکی را در ارائه خدمات مطلوب تر در این بخش یاری کنند.

دکتر جمالیان در پایان با اشاره به اینکه در این بخش قرار است امکانات اولیه همچنین ۷۰ تخت توسط نیروهای مسلح فراهم شود، گفت: امیدواریم بقیه ارگان ها، سازمان ها، نهادها، صنایع، ادارات و... نیز به پا خیزند و در این موج سهمگین دانشگاه را یاری کنند.