اخذ مجوز در خصوص فعالیت های خارجی و برون مرزی با کشور افغانستان

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۸ کد : ۱۶۷۰۵ اخبار اصلی
مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: باید مشوق های لازم برای اعضای هیات علمی به منظور رسیدن به اهداف این بخش در نظر گرفته شود.
اخذ مجوز در خصوص فعالیت های خارجی و برون مرزی با کشور افغانستان

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر بهرام جلائی در حاشیه جلسه شورای روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک، بیان کرد: در این جلسه در خصوص فعالیت های اخیر بین الملل سازی دانشگاه بحث و تبادل نظر صورت گرفت و باید در راستای چگونگی ایجاد مشوق های لازم برای اعضای هیات علمی، تدابیر جدی اندیشیده شود.

وی تاکید کرد: سیاق و روش موثر اعضای هیات علمی در خصوص جذب دانشجوی خارجی تاثیر بسزایی دارد.

وی افزود: در خصوص فعالیت های خارجی و برون مرزی با کشور افغانستان مجوزهای لازم اخذ شده که وارد مذاکرات شویم.

دکتر جلائی تصریح کرد: برای ریل گذاری بهتر در این راستا، نیاز به هماهنگی و مصوبات منظمی است که تمام مجموعه ها را هدفمند سازد.

وی در پایان گفت: امیدواریم با ادامه فعالیت های سازنده و منسجم تر بتوانیم یکی از اهداف مهم این حوزه که ورود دانشگاه علوم پزشکی به سیستم رتبه بندی تایمز است را محقق سازیم.