پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پی درگذشت خیر حوزه سلامت شهرستان محلات «حاج حسن محمدی»

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۶ کد : ۱۶۹۰۴ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان، در پیامی درگذشت خیر نیکوکار حاج حسن محمدی را تسلیت گفت.

به گزارش وب دا مرکزی، متن پیام به این شرح است:

إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ

رِجَالٌ لَا تُلْهِیهِمْ تِجَارَةٌ وَلَا بَیْعٌ عَنْ ذِکْرِ اللَّهِ وَإِقَامِ الصَّلَاةِ وَإِیتَاءِ الزَّکَاةِ یَخَافُونَ یَوْمًا تَتَقَلَّبُ فِیهِ الْقُلُوبُ وَالْأَبْصَارُ (نور/۳۷)
مردانى که نه تجارت و نه داد و ستدى، آنان را از یاد خدا و برپا داشتن نماز و دادن زکات، به خود مشغول نمى‌دارد، و از روزى که دلها و دیده‌ها در آن زیرورو مى‌شود مى‌هراسند.

این بار « ارجعی الی ربک »  را پیشکسوت خیرین، مرد همت و باورها، مرحوم حاج حسن محمدی لبیک گفت.
تلاش در جهت فراهم نمودن تسهیلات امور درمان و گسترش امکانات جهت توسعه بهداشت و درمان و خرید دستگاه سی تی اسکن برای بیمارستان محلات و... موهبت های الهی بودند که نصیب این خیر نیکوکار و بنده با اخلاص خداوند متعال گردید.
خودساختگی، اخلاق، خویشتن داری و خلوص نیت از صفات بارز این خدمتگزار در عرصه نیکوکاری بود.
به یقین روح پاک وی، در جوار رحمت واسعه الهی متنعم و بهره مند از فیوضات رحمانی خواهد بود.
اینجانب این ضایعه دردناک و جبران ناپذیر را به خانواده محترم داغدار، و اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان مرکزی و بالاخص شهرستان محلات و خانواده محترم محمدی تسلیت می گویم و برای بازماندگان، دوستان و نزدیکانش در این مصیبت صبر جمیل و اجر جزیل از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک
دکتر سید محمد جمالیان