پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز معلم

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۸ کد : ۱۶۹۷۶ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان در پیامی ضمن تبریک روز معلم به تمام اساتید و معلمان به خصوص حوزه علوم پزشکی، معلمان و اساتید اهل علم را باغبانان باغ عشق برشمرد و گفت: عشقی که شما در دل دانش آموختگان برای درس خواندن نهادید را هیچ کسی نمی تواند از بین ببرد، شما نشان دادید که درس خواندن وظیفه نیست؛ درس خواندن کار سخت نیست؛ درس خواندن عذاب آور نیست، شما به دانشجویان شیوه صحیح درس خواندن را آموختید، به خاطر همین بی نهایت از شما متشکرم و برایتان آرزوی توفیق رسیدن به هر آنچه که در زندگی می خواهید را دارم، در پناه خداوند یکتا، شاد و موفق باشید.
پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز معلم

به گزارش وب دا مرکزی، متن کامل پیام به شرح زیر است:

ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ

دوازدهمین روز از ماه اردیبهشت شمیم سکرآور و عطرآگین زاد روز فیلسوف و استاد فرزانه آیت الله مرتضی مطهری را به دست نسیم آدینه می سپارد؛ در پگاه و فلق ازل، آن زمان که آفرینش کائنات با گشوده شدن کتاب تکوین گیتی دم ساز می شود نخستین کلامی که بانی تقدیر از روی دیباچه قاموس هستی نغمه سرایی شد واژه صبیح و جمیل استاد بود، در سرا پرده آفاق اولین فصل حکمت و دانش است و خوشا به حال قافله سالاران کاروان تعلیم و تربیت که با چراغ آگاهی سیاهی های جهالت و نادانی را روشنایی می بخشند.

تعلیم و تربیت سنت حسنه ای است که حضرت محمد مصطفی (ص) آن را ارمغانی برای ائمه معصومین علیهم السلام قرار داده و آن بزرگواران نیز به درستی بار مسئولیت تربیت و تعلم را به دوش استادان و معلمان گرامی انتقال داده اند؛ اساتید ارجمند و وام داران رسالت احمدی دانشگاه علوم پزشکی اراک در راستای این سنت حسنه و منویات نبی مکرم اسلام(ص) قبا و ردای رسالت محمدی را پوشیده و در تمامی فراز و فرودهای دوران بالاخص تلاطم های پر ملال و مشقت آفرین ویروس کرونا در عرصه آموزش مجازی و فراقت از آموزش های حضوری و... دمی از تلاش و انجام وظایف خود باز نایستادند.

تلفیق و پیوند اهدا ودیعه سلامتی و امید به بیماران و دمیدن جان تازه به پیکر نظام سلامت با آموزش و تربیت رعنا قامتان زینت آرای باغ بهشت دانشگاه بویژه در بحران ویروس کرونا به صباحت و وجاهت هر چه بیشتر توسط باغبانان علم و روشنایی دانشگاه علوم پزشکی اراک صورت گرفت؛ تلاش های بی شائبه و خاضعانه اساتید گرانقدر در عرصه آموزش های بالینی، فعالیت های اجرایی و انجام تحقیقات و مقالات مثمر ثمر بالینی ... علیرغم محدودیت ها و مشکلات فراوان ناشی از پاندمی ویروس منحوس کرونا ستودنی بوده و برگ زرینی را در تاریخ دانشگاه آفرید.

اینک از برای گوش جان فرا سپردن به فرمایش مبین حضرت امیر مؤمنان علی(ع) : «قُمْ عَنْ مَجْلِسِکَ لاِبیکَ وَمُعَلِّمِکَ وَلَوْ کُنْتَ اَمیرا؛ به پاس گرامیداشت پدر و معلم خود به پا خیز! گرچه پادشاه باشی » و تکریم مقام شامخ رهروان مکتب علوی و طلایه داران رسالت نبوی قلم به دست شده و روز خالقان و خلاقان عشق، ایثار و خرد را خدمت تمامی اساتید، اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک تبریک و تهنیت گفته و در سایه اتکال به الطاف حضرت ایزد منان و حضرت ولی عصر(عج) و تحت زعامت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مزید توفیقات، صحت، سلامتی، شادکامی، بهورزی و جاری شدن چشمه مهر ایزدی بر فراز زندگی را برای تمامی این سروران ارجمند مسألت می نمایم؛ امید است که عارفان و سالکان حکمت و معرفت با پارسایی خویش فصل شکوهمند و جاویدی را در تربیت انسان های متعهد ورق زده و با تزکیه و تعلم درفش دانش را برافراشته کنند.