رنگ سرخ کرونایی پایتخت گل و گیاه

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۳ کد : ۱۷۱۰۳ اخبار اصلی
طبق آخرین رنگ بندی شهرستان های استان مرکزی، شهرستان محلات به رنگ قرمز و مابقی شهرستان ها به رنگ نارنجی اعلام شده اند.
رنگ سرخ کرونایی پایتخت گل و گیاه

به گزارش وب دا مرکزی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: شهرستان های اراک، فراهان، دلیجان، زرندیه، کمیجان، ساوه، خمین، آشتیان، خنداب، تفرش و شازند در وضعیت نارنجی هستند.

دکتر جمالیان افزود: پیش از این و در اعلام وضعیت رنگ بندی قبلی، شهرستان فراهان قرمز بود که در هفته جاری، جای خود را به شهرستان محلات داد.

وی تاکید کرد: با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا و مطرح بودن احتمال شیوع سویه هندی این ویروس، در صورت بدتر شدن شرایط و افزایش تعداد مبتلایان، محدودیت های بیشتری در شهرستان اعمال می شود.

دکتر جمالیان خاطرنشان کرد: این تغییر در رنگ بندی ها نباید ملاک و معیار قرار گیرد و دیگر شهرستان های استان که در وضعیت نارنجی قرار دارند نیز باید پروتکل های بهداشتی را همچنان با جدیت دنبال کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین تصریح کرد: کوچکترین سهل انگاری و غفلت ما را دچار بحرانی بزرگ تر می کند و ممکن است موج های چهارم و پنجم را به یکدیگر متصل کند.

گفتنی است شهرستان محلات با ۵۵ هزار نفر جمعیت در جنوب استان مرکزی است.