آغاز واکسیناسیون گروه های سنی ۷۵ تا ۸۰ سال

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۳ کد : ۱۷۱۴۲ اخبار اصلی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک از آغاز واکسیناسیون گروه های سنی بالای ۷۵ سال از روز ۲۰ اردیبهشت ماه خبر داد.
آغاز واکسیناسیون گروه های سنی ۷۵ تا ۸۰ سال

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علی علیمحمدی، بیان کرد: از روز دوشنبه مورخ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، افراد بالای ۷۵ سال واکسینه می شوند.

وی افزود: واجدین شرایط طبق دعوت تلفنی فراخوان داده می شوند و می توانند به مراکز بهداشت شهر و شهرستان های استان مرکزی مراجعه نمایند.

وی تصریح کرد: در شهر اراک سالن شهید ساکی واقع در خیابان دانشگاه بلوار کشاورز و سالن ورزشی یادگار امام واقع در کوی رضوی واکسیناسیون این گروه ها را انجام می دهند.

دکتر علیمحمدی تاکید کرد: به منظور جلوگیری از ازدحام تنها افرادی که با آنها تلفنی تماس گرفته می‌شود، مراجعه نمایند و تصمیم داریم که در دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه بیست الی بیست و دوم اردیبهشت ماه واکسیناسیون اکثریت این گروه را انجام دهیم.

وی خاطرنشان کرد: ۱۲ هزار دوز واکسن برای این گروه اختصاص داده شده و طبق آمارها حدود ۲۲ الی ۲۳ هزار نفر گروه های سنی بالای ۷۵ سال هستند، که نیاز به ۱۲ هزار دوز دیگر می باشد و احتمالاً در یک دوره ۱۰ روزه واکسیناسیون این گروه انجام شود.