تعداد موارد مبتلا به کرونا ویروس از زمان شیوع این ویروس تاکنون به ۵۷ هزار و ۴۲۲ نفر رسید

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۸ کد : ۱۷۱۷۶ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تاکنون یک هزار نهصد و هفتاد و سه نفر در استان بر اثر ابتلاء به کرونا جان خود را از دست داده اند.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: 396 مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا بر اساس آخرین یافته‌های آزمایشگاهی طی ۲۴ ساعت گذشته، در استان مرکزی شناسایی شدند.

وی افزود: از این تعداد، 54 نفر در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند که تحت مراقبت قرار دارند و خدمات تخصصی درمانی را دریافت می‌کنند.

وی تاکید کرد: 342 نفر از بیماران شناسایی شده نیز به صورت سرپایی بوده‌اند که تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه شده‌اند.

دکتر جمالیان خاطرنشان کرد: با احتساب 396 مورد ابتلای جدید، تعداد موارد مبتلا به کرونا ویروس از زمان شیوع این ویروس تاکنون به ۵۷ هزار و 422 نفر رسیده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان یادآور شد: در این مدت 11 مورد فوتی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در استان مرکزی گزارش شد.