روابط عمومی ها اهرم موثر کمکی در سازمان ها

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۴ کد : ۱۷۳۱۲ اخبار اصلی
فرماندار اراک گفت: روابط عمومی ها می توانند یک اهرم موثر کمکی در سازمان ها باشند.
روابط عمومی ها اهرم موثر کمکی در سازمان ها

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر حسین بختیاری که به دانشگاه علوم پزشکی آمده بود در جمع رئیس، معاونین و برخی از روابط عمومی های شبکه ها و بیمارستان ها، بیان کرد: روابط عمومی ها با سه ویژگی منحصر به فرد رفع چالش های موجود، انتقال دو سویه اطلاعات و افزایش آگاهی و سطح اطلاعات مردم نقش موثری در این برهه بحرانی کرونا داشته اند.

وی افزود: در یک سال اخیر که با ویروس کرونا مواجه بودیم، اتفاقات و بازدیدهایی که مسئولان استانی و مقامات کشوری از استان داشتند، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک خوش درخشیدند و با شفاف سازی و اطلاع رسانی به موقع و انتقال صحیح اخبار درست، ضمن تزریق اطلاعات درست در مورد این بیماری و راه های کنترل این بیماری، روحیه امید، نشاط و آرامش را در سطح استان  به مردم تزریق کردند.

وی تاکید کرد: فعالیت در واحد روابط عمومی به دانش و اطلاعات این حوزه نیازمند است که خوشبختانه در دانشگاه علوم پزشکی داشتن این ویژگی باعث شده، ضمن سهولت در انجام کار در بسیاری از مواقع نیز اخبار و اطلاعات درست به مردم منتقل شود که نتیجه آنها افزایش سطح آگاهی مردم در خصوص این بیماری است.