ثبت وقایع به صورت هوشمندانه

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۷:۵۲ کد : ۱۷۳۱۸ اخبار اصلی
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ثبت وقایع و اخبار توسط افراد هوشمند و به صورت هوشمندانه در حوزه روابط عمومی هر لحظه صورت می گیرد.
ثبت وقایع به صورت هوشمندانه

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سعید چنگیزی آشتیانی در نشست وبیناری به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات بیان کرد: ثبت وقایع و اخبار توسط افراد هوشمند و توانمند آمیخته با ذوق و هنر روابط عمومی و اطلاعات هر لحظه صورت می گیرد که در این اپیدمی فراگیر کرونا نقش این حوزه بیش از پیش بر همگان آشکار شد.
وی تاکید کرد: روابط عمومی یک اهرم موثر در تحقق اهداف دانشگاه و به ثمر نشستن رسالت های یک ارگان می باشد.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین روابط عمومی هر سازمان و ارگان به عنوان یک عنصر کمکی در رشد و توسعه آن سازمان می کوشد.
دکتر آشتیانی در پایان ضمن تشکر از زحمات روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: اگر تلاش ها و زحمات روابط عمومی نبود، هرگز نمیتوانستیم اخبار موثق و صحیح را به سمع و نظر مردم برسانیم و میان اخبار کذب و غلط تفاوت قائل شویم.