تجلیل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۹ کد : ۱۷۳۹۷ اخبار اصلی
معاون سیاسی، امنیتی استانداری و رییس شورای اطلاع رسانی استان مرکزی گفت: به خاطر نقش مهم و موثر روابط عمومی ها تقویت جایگاه این جامعه هدف، امری ضروری است.
تجلیل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، بهروز اکرمی در نشست با مسئولان روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی، بیان کرد: باید جایگاه روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی نیز ارتقا یابد و اطلاع رسانی در شرایط کنونی جامعه به ویژه در فضای مجازی آگاهانه باشد.

وی خاطرنشان کرد: هیات رئیسه روابط عمومی‌های استان مرکزی در راهبری روابط عمومی ها نقش موثری دارند که می‌طلبد شاخص‌های عمومی روابط عمومی ها را ارزیابی کنند.

وی تاکید کرد: انتظار می‌رود عملکرد روابط عمومی ها رصد شود و بر اساس ارزیابی شش ماهه و یا سالانه مورد واکاوی قرار گیرند.

اکرمی تصریح کرد: روابط عمومی‌ها نقش موثری در اطلاع رسانی و اقناع افکار عمومی دارند.

در این جلسه از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی به خاطر اطلاع رسانی و زحماتی که در روزهای سخت کرونایی کشیده اند، با اهدای تندیس قدردانی شد.