پرداخت احکام جدید پرسنل تا آخر ماه جاری

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۶ کد : ۱۷۳۹۹ اخبار اصلی
مدیر منابع مالی دانشگاه علوم پزشکی اراک از پرداخت احکام جدید پرسنل خبر داد.
پرداخت احکام جدید پرسنل تا آخر ماه جاری

به گزارش وب دا مرکزی، محسن جیریایی گفت: با همکاری و پیگیری های موثر و شبانه روزی منابع مالی و منابع انسانی و پیگیری های ریاست دانشگاه و واحد های مالی هر مرکز، حقوق پرسنل رسمی، پیمانی، طرحی و غیر هیات علمی و تبصره ۴ با صدور احکام جدید با ما به تفاوت فروردین و اردیبهشت ماه تا آخر اردیبهشت ماه، آماده پرداخت می شود.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی اراک جزو دانشگاه های برتر در خصوص پرداخت های پرسنلی می باشد.

وی تاکید کرد: در خصوص اعضای هیئت علمی و تبصره ۳ دچار یک سری بندهای قانونی هستیم که نیاز به پیگیری و رسیدگی های بیشتری دارد که با توکل به خداوند متعال سعی خواهیم کرد در خردادماه، پرداخت شود.

جیریایی خاطرنشان کرد: تمام تلاش منابع مالی در خصوص پرداخت های حقوقی به موقع پرسنل است و از تمام ظرفیت و پتانسیل خود استفاده خواهیم کرد.