ارتقاء کیفیت خدمات حوزه سلامت، رسالت دانشگاه علوم پزشکی
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در کلاب هاوس، بیان کرد: با توجه به صنعتی بودن استان مرکزی و رفت و آمدهای زیادی که شرایط استان را متزلزل می کند، از صنایع بزرگ استان توقع کمک بیشتری داشتیم که از مصوبه کمک ۱۰ میلیاردی، تنها ۲ میلیارد محقق شد.
وی در ادامه ضمن تشکر از کمک های صنایع کوچک استان، افزود: با اینکه در استان مرکزی صنایع بزرگی وجود دارند، اما در بحث کرونا کمک صنایع کوچک بیشتر شامل حال علوم پزشکی شده است.
متولی سلامت استان مرکزی تاکید کرد: با توجه به رسالت خدماتی دانشگاه، کمک هایی که صورت میگیرد تنها صرف خدمات سلامت می شود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه یکی از معضلات استان، کمبود پرستار بوده در آزمون استخدامی بهمن ماه مجوز جذب ۱۲۰۰ نفر پرستار گرفته شد و به ازای هر یک ماه خدمت پزشک و پیراپزشکان در مراکز دولتی کرونا، ۲ امتیاز تعلق گرفت؛ متاسفانه یک سری نارضایتی هایی وجود داشت که خارج از توان و اختیارات ما می باشد و در حال صحت سنجی اعتبارات هستیم و ماه آینده اسامی نهایی اعلام می گردد.
وی، ضمن اشاره به اینکه دانشجویان دانشگاه سراسری و آزاد در نگاه ما یکسان هستند، گفت: چالش هایی در سطح مدیران وجود دارد که به دلیل کرونا و معضلات مالی به وجود آمده طی این دوران بوده، اما به هیچ وجه اجازه نمی دهیم که حق دانشجویان چه دولتی و چه آزاد پایمال شود.
وی تصریح کرد: متاسفانه در موج چهارم کرونا، بعد از کهگیلویه و بویراحمد، استان مرکزی بیشترین میزان بستری را داشت و به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، روزانه ۱۸ بیمار در مراکز استان بستری بودند، خدا را شاکریم که در حال حاضر روند نزولی در استان شکل گرفته و در کل استان مرکزی ۵۰۰ بیمار بستری و از این میان ۱۱۰ نفر در بخش های مراقبت ویژه تحت نظر هستند.
وی تاکید کرد: هم اکنون بیمارستان امیرالمومنین(ع) و امیرکبیر، بار کرونا را به دوش می کشند و بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) از بیماران کرونایی پاک شده و در مرکز خوانساری نیز، در icu این مرکز بیماران کرونایی تحت نظر هستند و بقیه بخش های این مرکز خالی از بیماران کرونایی است.
نظر شما :