تعیین سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۵ کد : ۱۷۵۷۴ اخبار اصلی
در طی حکمی از سوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر سید محمد جمالیان، یاسر قربانی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک  به عنوان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک منصوب شد.
تعیین سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، در این حکم آمده است: با عنایت به لزوم اطلاع رسانی شفاف، منسجم و متمرکز، به دور از هرگونه حاشیه و ایجاد صدای واحد نسبت به اخبار و اطلاعات دانشگاه، بدین وسیله جناب آقای یاسر قربانی به عنوان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک منصوب می گردد تا تحت نظارت ریاست به انجام امور محوله اقدام نمایند.

انتظار می رود با حضور فعال در رسانه ها، شبکه های خبری، فضای مجازی و بهره گیری از منابع، ظرفیت های موجود، تعامل و همکاری با سایر ارگان های استان، تمامی توان خود را در راستای معرفی، اطلاع رسانی فعالیت ها، خدمات و دستاوردهای دانشگاه بکار ببرند.

امید است با توکل به خداوند متعال و رعایت مقررات و ضوابط قانونی در پیشبرد اهداف دانشگاه موفق و موید باشید.