آزمون بخش ICU طرح ملی کووید برگزار خواهد شد

۰۵ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۹ کد : ۱۷۶۰۱ اخبار اصلی
معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک از برگزاری آزمون بخش نظری دوره ICU ویژه پرستاران و پزشکان متخصص (طرح ملی کووید) در روز جمعه مورخ ۷ خرداد خبر داد.
آزمون بخش ICU طرح ملی کووید برگزار خواهد شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سعید چنگیزی آشتیانی با اشاره به اینکه این آزمون در دو نوبت صبح برگزار خواهد شد، گفت: پرستاری مراقبت های ویژه در آی سی یو سطح 2 (طرح ملی کووید) از ساعت 9 الی 9:35 و پرستاری مراقبت های ویژه در آی سی یو سطح 1 (طرح ملی کووید) از ساعت 11 الی 12:05  و همچنین مدیریت بیماران متوسط، شدید و بحرانی Covid – 19 بستری در بخش های عادی و ویژه برای متخصصین از ساعت 9 الی 9:50 می توانند در این آزمون شرکت کنند.

وی افزود: کلیه شرکت کنندگان ملزم به  همرا داشتن کارت ورود به جلسه آزمون و کارت ملی(یا شناسنامه عکس دار) می باشند.

وی تاکید کرد: تمامی شرکت کنندگان بایستی پروتکل های بهداشتی را رعایت نموده و رعایت موازین بهداشتی در زمان برگزاری آزمون (استفاده از ماسک، به همراه داشتن دستکش، اعلام سابقه ابتلا به بیماری کووید19 و....) الزامی است.

دکتر آشتیانی در ادامه ضمن تاکید بر اینکه از به همراه داشتن وسایل غیر ضروری خودداری شود، خاطرنشان کرد: داوطلبین براساس ساعت اعلام شده برای هر آزمون، بایستی حداکثر یک ساعت قبل از شروع آزمون مربوطه در محل اعلام شده حضور یابند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین گفت: علاقه مندان شرکت در این آزمون می توانند در صورت داشتن هر گونه سوال و یا ابهامی با شماره 08634173462 تماس حاصل فرمایند.

وی در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای همه شرکت کنندگان افزود: داوطلین گرامی راس ساعت در آدرس اراک، میدان بسیج، مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص)، ساختمان امام موسی کاظم(ع)، طبقه دوم، مرکز آزمون های الکترونیک حضور داشته باشند.