تفکر و اقدامات خیران موجب ارتقا سلامت جامعه می‌شود

۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۸ کد : ۱۷۷۸۱ اخبار اصلی
استاندار مرکزی گفت: درک و فهم خیران دستان پر مهر آنان موجب افتتاح و بهره‌برداری بسیاری از پروژه های حوزه سلامت می شود.
تفکر و اقدامات خیران موجب ارتقا سلامت جامعه می‌شود

به گزارش وب دا مرکزی، سید علی آقازاده در  افتتاح ساختمان پایگاه خیرساز  اورژانس جاده ای روناس و با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور، دکتر سید محمد جمالیان رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک، امام جمعه و فرماندار شهرستان، رییس اورژانس ۱۱۵ استان، مدیرعامل کارخانه رنگ روناس و جمعی از مسئولین استان مرکزی، بیان کرد: امروز پایگاه امداد جاده‌ای یا اورژانس رنگ روناس در کنار روستای نمک کوه با هزینه‌ای بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان که توسط شرکت روناس تامین شد، به بهره برداری رسید.

وی افزود: این پایگاه یکی از قدیمی‌ترین پایگاه‌های امداد جاده ای کشور است که در محلی مثل کانکس خدمت رسانی می کرد و مطابق استانداردهای روز دنیا نبود، با توجه به اینکه این پایگاه بیشترین حجم ماموریت را طول سال‌های اخیر بر عهده داشت با همت اهالی این محل که در سال های قبل این زمین را واگذار کرده بودند و همت نیکوی شرکت رنگ روناس که منشاء خدمات خیر بسیار زیادی است، امروز شاهد بهره برداری این مرکز هستیم.

وی تاکید کرد: این یک نعمت بسیار والا است که خداوند به انسان هایی که کسب و کار و درآمد خوبی دارند عطا نموده که تفکر و درک سخاوتمند داشته باشند و بخشی از درآمدشان را در قالب پروژه های مورد نیاز سلامت مردم اهدا نمایند.

استاندار مرکزی در پایان از تلاش های همه کسانی که در بهره‌برداری این مرکز نقش مثمرثمر داشتند، علی‌الخصوص مدیرعامل شرکت رنگ روناس و همکاران ایشان کمال تقدیر و تشکر را نمود.