ساخت پروتز کامل دندان زیر نظر متخصصین پروتزهای دندانی در دانشکده دندانپزشکی اراک

۲۶ آبان ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۸ کد : ۱۷۷۹ اخبار اصلی
سرپرست دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ساخت پروتز کامل دندان بیماران (دست دندان مصنوعی) در شیف صبح زیر نظر متخصصین پروتزهای دندانی در این دانشکده صورت می گیرد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر حمید سرلک افزود: این اقدام بدون نیاز به پرداخت دستمزد به دندانپزشک انجام می شود.هزینه دریافتی از بیماران صرفا هزینه لابراتوار دندانساز می باشد.

وی اظهار داشت: متقاضیان می توانند برای گرفتن نوبت از ساعت 8 تا 12 به دانشکده دندانپزشکی واقع در شهرک نبئی مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: دکتر حمید سرلک پروتز کامل دندان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک