راه اندازی بخش vip در مراکز درمانی دولتی

۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۸ کد : ۱۷۹۰۱ اخبار اصلی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: به منظور افزایش رضایت بیماران و عدم ارجاع آنان، بخش vip در مراکز دولتی در حال راه اندازی است.
راه اندازی بخش vip در مراکز درمانی دولتی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر بهمن صادقی بیان کرد: با توجه به ظرفیت و پتانسیل بعضی از مراکز درمانی، با هماهنگی سازمان بیمه های تکمیلی، بخش vip در برخی مراکز در حال راه اندازی است.

وی افزود: اتاق vip شامل تخت مجزا برای همراه، سیستم گرمایشی و سرمایشی مجزا، تلویزیون، منوی غذای اختصاصی و... می باشد.

وی تاکید کرد: نکته قابل توجه این است ویزیت روزانه بیماران توسط خود شخص متخصص باید انجام گیرد.

دکتر صادقی گفت: تعرفه این بخش معادل تعرفه بخش خصوصی است و بیماران نیاز به هیچگونه پرداختی نبوده و تعرفه ها از طریق سازمان بیمه های تکمیلی پرداخت می گردد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: این اقدام علاوه بر اینکه موجب رضایتمندی بیماران شده، مانع از ارجاع بیماران به بخش های خصوصی و سایر استان ها می گردد و فرصت مناسبی نیز برای درآمدزایی بیمارستان ها می باشد.

وی در پایان  یادآور شد: پیرو مصوبات ستاد استانی تعرفه های بهداشتی درمانی با هماهنگی سازمان بیمه های تکمیلی و با حضور نماینده نظام پزشکی k(تعرفه های پزشکی) نیز تعیین شد که تعرفه جراحی معادل ۴۲ هزار تومان، k جراحی فوق تخصص های خاص نظیر جراحی اعصاب و عروق معادل ۴۵ هزار تومان و k مازاد بیهوشی نیز تعیین گردید.