بیست و نهمین ایستگاه پویش ره سلامت به استان مرکزی رسید

۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۲:۵۴ کد : ۱۷۹۷۲ اخبار اصلی
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی فردا در سفر خود به مناسبت بیست و نهمین پویش ره سلامت به اراک سفر می‌کند.
بیست و نهمین ایستگاه پویش ره سلامت به استان مرکزی رسید

به گزارش وب دا مرکزی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در این سفر دکتر نمکی ۲۶ پروژه سلامت محور را در استان به صورت وبیناری افتتاح خواهد کرد.
دکتر سید محمد جمالیان افزود: این پروژه ها به ارزش ۱۴۵ میلیارد تومان افتتاح و به بهره برداری خواهند رسید.
وی بیان کرد: دکتر نمکی در سفر یک روزه خود به اراک، در استانداری مرکزی و از طریق ویدئو کنفرانس تعدادی از طرح ها و پروژه های سلامت محور را افتتاح خواهد کرد.
وی تاکید کرد: افتتاح مگا آن آی سی یو بیمارستان آیت الله طالقانی، آی سی یو  و بخش آنژیوگرافی بیمارستان امیرالمومنین، مرکز تصویر برداری بیمارستان امیرکبیر و کلینیک ساعی و دانشکده دندانپزشکی از مهمترین پروژه هایی هستند که قرار است فردا توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری برسند.
دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: با آغاز به کار این پروژه ها کیفیت خدمات ارائه شده در زیر مجموعه های دانشگاه علوم پزشکی اراک بالاتر خواهد رفت.