ضرورت انطباق درخواست دانشگاه با نیازهای منطقه

۲۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۳ کد : ۱۸۰۸۲ اخبار اصلی
دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت گفت: انطباق درخواست های دانشگاه های علوم پزشکی با نیازهای منطقه و کشور یک امر ضروری است.
ضرورت انطباق درخواست دانشگاه با نیازهای منطقه

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر بهزاد هوشمند و هیئت همراه در بازدید از مجتمع آموزش عالی سلامت اراک در شهرستان محلات با حضور نماینده مردم محلات و دلیجان و هیئت همراه، بیان کرد: تبیین سیاست‌های دبیرخانه و تاکید بر رعایت دقیق سند توسعه آمایشی قطب ۶ یک امر ضروری است و انطباق درخواست دانشگاه با نیازهای منطقه و کشوری نیز بسیار مهم است.

وی افزود: نیاز است که زیرساخت ها و نیروی انسانی متخصص و تجهیزات اساسی تقویت شوند و دانشگاه علوم پزشکی نیز طی یک برنامه مطالعاتی دقیق و بر اساس نیاز سنجی و چشم اندازهای توسعه، اهداف و برنامه های آتی خود را در این خصوص تدوین و طی مکاتبه ای با دبیرخانه دندانپزشکی ارائه نماید.

در این بازدید که رییس شبکه بهداشت و درمان محلات و رییس دانشکده دندانپزشکی و معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز حضور داشتند، ظرفیت ها، نقاط قوت و ضعف مورد بررسی قرار گرفت و نکات خوب و مثمر ثمری نیز ارائه شد.