تسویه حق مقیمی های دو سال گذشته

۰۶ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۴ کد : ۱۸۲۸۷ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از پرداخت و تسویه کلیه حق مقیمی های سال های ۹۸ و ۹۹ خبر داد.
تسویه حق مقیمی های دو سال گذشته

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان گفت: کلیه مطالبات حق مقیمی پزشکان متعلق به دو سال گذشته در چند روز آینده پرداخت خواهد شد.

وی افزود: به دلیل حمایت از ماندگاری پزشکان به خصوص در مناطق محروم این طرح اجرا می شود که به خاطر برخی مشکلات مالی دانشگاه علوم پزشکی و فشار مالی فراوانی که شیوع ویروس کرونا در پی داشته، با وقفه همراه شده بود.

وی تاکید کرد: این پرداخت به پزشکان و متخصص طبق قانون و جدول و نسبت به شهرهای محل فعالیت صورت می گیرد.

دکتر جمالیان در ادامه از صبر و شکیبایی همکاران خود تشکر کرد و گفت: با به روز شدن پرداخت حق مقیمی پزشکان دانشگاه علوم پزشکی اراک، امیدواریم کیفیت ارائه خدمات درمانی در مناطق مختلف استان ارتقاء یابد.

وی گفت: به منظور افزایش پاسخگویی بیمارستان‌ها و تضمین دریافت خدمات درمانی مناسب در هر ساعت شبانه روز، پزشک مقیم در ساعات غیر اداری در بیمارستان حضور فیزیکی فعال داشته و اقدامات تشخیصی و درمانی مورد نیاز بیماران مرتبط با زمینه تخصصی خود را انجام خواهد داد که این مهم می تواند مسبب ارائه خدمات بهتر و به موقع تر به بیماران و مراجعه کنندگان در بیمارستان های استان مرکزی گردد.