عملکرد قابل قبول استان و دانشگاه علوم پزشکی اراک در واکسیناسیون

۰۶ تیر ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۷ کد : ۱۸۳۰۲ اخبار اصلی
استاندار مرکزی گفت: میانگین شاخص واکسیناسیون کرونا در کشور کمتر از پنج درصد است که این میزان در استان هشت درصد است.
عملکرد قابل قبول استان و دانشگاه علوم پزشکی اراک در واکسیناسیون

به گزارش وب دا مرکزی، سید علی آقازاده بیان کرد: با توجه به اینکه تولید واکسن کوبرکت به مرحله انبوه رسیده و از هفته گذشته تزریق آن وارد چرخه واکسیناسیون کشور شده، پیش‌بینی می‌شود در روزهای آتی فرآیند واکسیناسیون کرونا در استان مرکزی شتاب بیشتری به خود بگیرد و در مدت زمان کوتاهی شمار قابل توجهی از مردم در برابر کووید ۱۹ ایمن‌سازی شوند.

وی افزود: مقایسه آمارها و ارقام هفته چهارم خرداد ماه جاری نسبت به سوم، نشان از روند افزایشی آمار مبتلایان به کووید ۱۹ و شمار جان‌باختگان کرونا دارد که شواهد موج پنجم کرونا از استان‌های جنوبی مشاهده شده و به نواحی مرکزی ایران رسیده و به زودی تمام کشور را درگیر خواهد کرد.

وی تاکید کرد: بر اساس گزارش‌های رسیده برخی آئین‌های مذهبی بدون رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در حسینیه محله کرهرود اراک برگزار می‌شود که فرماندار وظیفه دارد با برگزاری نشست‌های متعدد با مسئولان و معتمدان محلی و امام جمعه سنجان نسبت به تعطیل کردن این مراسم تا رسیدن به شرایط سفید کرونایی اقدام کنند.

آقازاده در پایان خاطرنشان کرد: در صورتی که روند افزایشی مبتلایان به ویروس کرونا در استان مرکزی تداوم داشته باشد، ستاد مدیریت کرونا مجبور به اعمال مجدد محدودیت‌ها است، بنابراین از طیف‌های مردم انتظار می‌رود با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و استفاده مستمر از ماسک مواجه شدن استان با موج پنجم کرونا را به تاخیر بیندازند.