فردا آخرین مهلت دریافت واکسن برای افراد بالای ۷۰ سال

۰۹ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۲ کد : ۱۸۳۷۷ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: فردا مورخ ۱۰ تیرماه ۱۴۰۰، آخرین مهلت دریافت دُز اول و یا دُز دوم واکسن برای افراد بالای ۷۰ سال می باشد.
فردا آخرین مهلت دریافت واکسن برای افراد بالای ۷۰ سال

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در مصاحبه تلفنی با اخبار شبکه آفتاب، بیان کرد: تزریق دُز دوم واکسن کرونای افراد بالای ۷۰ سال را در هفته جاری آغاز کردیم که اکثریت موارد تزریق شده اند.

وی افزود: افراد بالای ۷۰ سال که به هر دلیلی موفق به دریافت دُز اول و یا دُز دوم واکسن کرونای خود نشده اند، با در دست داشتن کارت ملی می توانند نهایت تا فردا مورخ ۱۰ تیرماه ۱۴۰۰، به یکی از سه مرکز جهت تزریق واکسن مراجعه نمایند.

وی در ادامه یادآور شد: سه مرکز جهت انجام واکسیناسیون در شهر اراک، سالن شهید ساکی واقع در معاونت بهداشتی (خیابان دانشگاه، بلوار کشاورز)، سالن یادگار امام واقع در کوی رضوی، پایگاه مدیریت بحران شهرداری واقع در انتهای خیابان قائم مقام نرسیده به میدان مقاومت جنب استخر شهرداری، می باشند.

دکتر جمالیان تاکید کرد: به احتمال زیاد از هفته آینده واکسیناسیون افراد بالای ۶۵ سال در استان آغاز می گردد که به محض دریافت پارت جدید از وزارتخانه، از طریق رسانه ها به مردم اطلاع رسانی خواهد شد.

وی در پایان گفت: در استان مرکزی حدود ۳۰ درصد افراد بالای ۶۵ سال در دوره های قبلی، واکسن نوبت اول کرونای خود را دریافت کرده‌اند که ۷۰ درصد باقی مانده، بر اساس دریافت واکسن از وزارتخانه واکسینه خواهند شد.