اقدامات تسهیل گرانه مدیریت منابع و نیروی انسانی در دوران کرونا

۱۴ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۵ کد : ۱۸۴۶۲ اخبار اصلی
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با توجه به شیوع کرونا و احساس کمبود شدید نیروی انسانی در خط مقدم مبارزه با این ویروس، با تمام توان برای جبران خلاء نیروی انسانی، انجام وظیفه نمودیم.
اقدامات تسهیل گرانه مدیریت منابع و نیروی انسانی در دوران کرونا

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سعید رضا سلطانی بیان کرد: با توجه به اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی مورخ 30/8/98 تعداد 113 نفر نیروی انسانی در بازه زمانی کوتاه (یک ماهه) در سطح استان مشغول فعالیت شدند.

وی افزود: همچنین با توجه به تعیین مرکز آموزشی درمانی آیت ا... خوانساری به عنوان مرکز ریفرال کرونا تعداد 85 نفر از مرکز آموزشی درمانی تابعه به مراکز سانتر کرونا  انتقال یافتند.

وی تاکید کرد: با توجه به بخشنامه 1899 مورخ 6/12/98 تعداد 48 نفر از مشمولین رشته های طرح اجباری و اختیاری در صورت عدم وجود نیروی متقاضی در صف انتظار و نیز پس از موافقت اعضای هیات رئیسه و همچنین تعداد 74 نفر مشمولین رشته های طرح اجباری پس از موافقت کمیته تداوم خدمت ویژه کووید 19 معرفی گردید.

دکتر سلطانی در ادامه خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به شرایط حساس آن زمان، با توجه به  قسمت "ه" بند 2 مصوبه مشترک هیات امنا در دو مرحله تعداد 85 نفر نیروی انسانی به صورت خرید خدمات و طی دوره 89 روزه کرونا در یک بازه زمانی بسیار کوتاه (یک هفته ای) در سطح استان جذب و بکارگیری شدند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بیمارستان 480 تختخوابی حضرت ولی عصر(عج)، احداث اورژانس پرتوی و سوانح سوختگی، بیمارستان تخصصی زنان، فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری، مجتمع های کلاس های سایت مجتمع پیامبر اعظم(ص)، ساختمان معاونت بهداشت، احداث کلینیک ویژه بیمارستان امام علی (ع) کمیجان، احداث اقامتگاه پزشکان بیمارستان امام علی (ع) کمیجان، احداث اقامتگاه پزشکان بیمارستان فرهنگ خسروانی فراهان، مرکز جامع سلامت روستای دودهک دلیجان، احداث بخش دیالیز بیمارستان امام صادق (ع) دلیجان، احداث ساختمان خوابگاه اخوت، احداث پایگاه اورژانس جاده ای رنگ روناس و  توسعه بخش  ICU بیمارستان امیرالمومنین (ع) را از جمله مهمترین برنامه های مدیریت توسعه و تامین منابع فیزیکی و امور عمرانی این معاونت در سال گذشته عنوان کرد.