دکتر نادری جزء افتخارات اراک بودند
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان که به بازدید و عیادت از والدین و خانواده شهید مدافع سلامت دکتر غلامحسین نادری رفته بود، این شهید را یکی از بزرگان و افتخارات حوزه سلامت برای این دیار دانست.
وی افزود: دکتر نادری نه تنها در حوزه درمان و پزشکی نمونه و الگو بودند، بلکه در زمینه اخلاق و زندگی نیز جزء انسان های الگو و برتر به شمار می رفتند.
وی ضمن تبریک مجدد شهادت این همکار عزیز به بازماندگان و خانواده آن مرحوم، تاکید کرد: مطمئنا پیدا کردن جایگزین برای انسان ها و همکاران این چنین که خود را وقف مردم و جان و سلامتی آنان کرده بودند، بسیار دشوار و گاها ناشدنی است.
دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: زمانیکه انسان های این چنین را از دست می دهیم، جای خالی آنها حس می شود و این که چه اقداماتی را برای مجموعه انجام می دادند و اکنون خلاء آن حس می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: مطمئنا با توجه به خدماتیکه این شهید بزرگوار انجام داده و جان بسیاری از همنوعان خود را نجات داده و سلامتی که بالاترین نعمت خداوندی است به تعداد زیادی از افراد بخشیده، جایی جز بهشت نیست و حتما چیزی جز شهادت لایق آن بزرگوار نبوده و خداوند نیز با این کار، شهید نادری را در آغوش کشید و مزد زحماتش را داد.
وی در پایان ضمن تاکید دوباره به الگو بودن ایشان برای جامعه پزشکی تاکید کرد: یاد و خاطره این عزیز همواره برای مجموعه بهداشت و درمان زنده است و همواره تلاش خواهیم کرد با فعالیت های جهادگونه برای ارتقاء سطح سلامت در جامعه همچون این شهید والامقام، راه شهید نادری و دیگر مدافعان سلامت را ادامه دهیم.
گفتنی است دکتر غلامحسین نادری در سال ۱۳۳۵ چشم به جهان گشود، وی پس از سپری کردن تحصیلات ابتدایی و متوسطه در شهر اراک در ایام دفاع مقدس به خدمت مقدس سربازی شتافت و پس از آن در دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول به تحصیل در رشته پزشکی شد، تخصص اورولوژی و جراحی پیوند کلیه را نیز در همان واحد دانشگاهی گذراند و به عضویت هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درآمد؛ ایشان از بنیانگذاران و رییس بخش پیوند کلیه در بیمارستان شریعتی بود و در کنگرهها و محافل علمی جهان حضور پررنگی داشت که با ۲۵۰۰ عمل موفق پیوند کلیه لقب پدر پیوند کلیه بیمارستان را به خود اختصاص داد و در طی ۳۰ سال خدمت صادقانه ایشان اقدامات بزرگی نظیر تربیت شماری از پزشکان و جراحان، انجام جراحی و درمان رایگان و رسیدگی به خانوادههای بیماران فرودست را در پرونده کاری خود به یادگار گذاشته است.
ایشان اهل انجام امور خیریه بود بطوری که بعد از شیوع بیماری کرونا دکتر نادری پیشنهاد تاخیر در جراحیها به منظور فروکش کردن اپیدمی و مناسبتتر شدن شرایط را رد کرده و بر لزوم تسریع در عملها به دلیل آسیب پذیرتر بودن بیماران کلیوی تاکید داشت، در یکی از آخرین جراحیها ایشان اقدام به انجام عمل پیوند روی یکی از بیماران کرونایی کرد و در همان عمل، احتمالا به کرونا مبتلا و پس از حدود دو هفته مبارزه با ویروس منحوس کرونا در تاریخ ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ به مقام عظیم شهادت نائل آمد.
نظر شما :