چگونگی مهار بیماری کرونا در جلسه هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی اراک

۱۶ تیر ۱۴۰۰ | ۱۷:۱۲ کد : ۱۸۵۳۴ اخبار اصلی
تصمیم گیری آینده دانشگاه علوم پزشکی اراک، اعضاء هیات امنا و هیات رئیسه را دور هم جمع کرد.
چگونگی مهار بیماری کرونا در جلسه هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی اراک

رییس دبیرخانه هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در این جلسه که تصمیمات مهمی گرفته شد،به دلیل  شرایط حساس کرونایی، برخی حضوری و برخی هم به صورت مجازی حضور داشتند.
به گزارش وب دا مرکزی، مهندس رضا ابرهیمی بیان کرد: در این جلسه در خصوص مسائل و مشکلات پیش روی دانشگاه علوم پزشکی اراک و دانشکده های علوم پزشکی خمین و ساوه بین اعضاء بحث و تبادل نظر شد.
وی افزود: آخرین وضعیت کرونایی استان، پیشنهادات مالی هر سه دانشگاه و دانشکده ها داده و توسط اعضا، با کلیات بودجه تفضیلی موافقت شد.
وی ادامه داد: برنامه عملیاتی نیز در دستور کار قرار داشت که توسط اعضا چکش کاری و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
ابراهیمی گفت: بررسی پیشنهادات مشترک دانشگاه ها نیز با طرح و تصویب ۱۴ طرح، پایانبخش جلسه امروز بود که از این تعداد ۱۰ پیشنهاد اختصاصی که توسط دانشگاه علوم پزشکی اراک و دو دانشکده علوم پزشکی خمین و ساوه ارائه شده بود با اکثریت آراء انتخاب و مصوب شد.