میزان دریافت انسولین قلمی برای هر بیمار بر اساس نسخه پزشک معالج است

۲۲ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۱ کد : ۱۸۶۵۰ اخبار اصلی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: دادن انسولین قلمی فقط بر اساس نسخه پزشکی است و بیشتر از میزان درج شده در نسخه انسولین به بیمار تحویل نمی‌شود.
میزان دریافت انسولین قلمی برای هر بیمار بر اساس نسخه پزشک معالج است

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر بهمن صادقی سده بیان کرد: ثبت‌نام از بیماران دیابتی نیازمند به انسولین قلمی از یک ماه گذشته آغاز شده و تا یک ماه آینده ادامه دارد و پیش بینی می‌شود ۳۰۰ تا ۴۰۰ بیمار دیگر ثبت‌نام کنند.

وی افزود: سه هزار و ۵۰۰ بیمار دیابتی برای دریافت سهمیه انسولین قلمی در سامانه انسولین(تی‌تک) ثبت نام کردند.

وی تاکید کرد: همچنین ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از این بیماران دیابتی به وسیله بیمه‌ها فراخوان و ثبت نام کرده‌اند.

دکتر صادقی در ادامه خاطرنشان کرد: کمبود انسولین قلمی معضلی سراسری است اما، بیماران با داشتن نسخه پزشک معالج و ثبت‌نام در سامانه تیک‌تک می‌توانند سهمیه خود را از داروخانه‌های تعیین شده، دریافت کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بیماران ثبت‌نام شده برای دریافت انسولین قلمی در استان مشکلی ندارند و می توانند این قلم دارو را از ۸۰ داروخانه تحویل بگیرند.

وی تصریح کرد: فروش آزاد انسولین قلمی ممنوع است و قرار گرفتن توزیع آن در طرح ضربتی نظارتی با هدف کنترل بازار صورت گرفته است.

دکتر صادقی در پایان افزود: دستورالعمل توزیع انسولین‌های قلمی از ابتدای اردیبهشت ماه به همه داروخانه‌های سطح استان ابلاغ شده است.