واکسن به نام کرونا به کام سودجویان

۲۹ تیر ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۹ کد : ۱۸۸۱۸ اخبار اصلی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: گول سوداگران را نخورید، هیچ واکسنی در هیچ سایتی به فروش نمی رسد.
واکسن به نام کرونا به کام سودجویان

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علی علیمحمدی بیان کرد: ممکن است سودجویان اقدام به فروش و یا ثبت نام برای فروش واکسن های کرونا کنند که باید مراقب بود.

وی با اشاره به اینکه ممکن این واکسن ها به نام کرونا و به کام سودجویان باشند، اظهار داشت: ممکن است شیادان سایبری برای به دست آوردن پول از شیوه‌های مختلفی استفاده کنند و در شرایط کرونایی نیز از احساسات مردم سوء استفاده کرده و برای تجهیزات و داروهای مختلف از قربانی‌ها مبلغی بیعانه بگیرند یا دارویی غیر اصل به قربانیان بفروشند.

وی افزود: استفاده روزافزون مردم از فضای مجازی و حضور توام کلاهبرداران فعال در این فضا که با استفاده از پیام‌های اغواکننده و ترفند مهندسی اجتماعی از اعتماد کاربران سوء استفاده می‌کنند، زمینه‌ساز کلاهبرداری‌های رایانه‌ای شده به همین دلیل اخیرا شاهد آن هستیم که در سطح کشور مجرمان سایبری در حوزه واکسیناسیون کرونا اعمال مجرمانه‌ای انجام می دهند.

دکتر علیمحمدی به هم استانی های خود هشدار داد به هیچ وجه گول این خبرها و تبلیغات را نخورند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: لازم است هموطنان توجه داشته باشند و از اعتماد به منابع خبری نامعتبر و انتشار اخبار جعلی و شایعات در خصوص واکسن کرونا خودداری کنند و تنها برای تشکیل و استعلام پرونده بهداشتی خود با شماره تماس نزدیک‌ترین مرکز، پایگاه یا خانه بهداشت محل سکونت خود تماس بگیرید و از مراقبین سلامت و بهورزان وضعیت دارا بودن یا نبودن پرونده بهداشتی خود را جویا شده و بدانند که خبرهای حقیقی و معتبر به‌ صورت گسترده و عمومی در رسانه‌های رسمی اعلام خواهد شد.