اراک هم قرمز شد!

۳۰ تیر ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۴ کد : ۱۸۸۳۷ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: شش شهرستان استان مرکزی قرمز هستند.
اراک هم قرمز شد!

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: در آخرین زنگ بندی  کرونایی شهرستان های استان مرکزی، اراک، خمین، ساوه، محلات، زرندیه و دلیجان به رنگ قرمز دارند که اراک، دلیجان و زرندیه در آخرین زنگ بندی وضعیت شهرهای کشور در وضعیت خیلی پر خطر در آمده اند.
وی افزود: متاسفانه عادی انگاری و سهل انگاری مردم این ۶ شهرستان، وضعیت این شهرستان ها را بحرانی کرده است.
وی تاکید کرد: همچنین شهرستان های خنداب، شازند، تفرش، فراهان و آشتیان نیز در وضعیت نارنجی قرار دارند.
دکتر جمالیان متذکر شد: شهرستان های نارنجی نیز در صورت تداوم سهل انگاری و با لحظه ای غفلت و کوچکترین لغزش، در هفته آتی قرمز می شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد:تنها شهرستان زرد در استان مرکزی، شهرستان کمیجان است.
وی یادآور شد: با توجه به سرعت و قدرت انتشار و کشندگی بالای این نوع ویروس، انتظار می رود در روزهای آتی، شرایط سختی برای مردم و کادر بهداشت و درمان رقم بخورد.
وی از مردم به خصوص مردم ساکن در شهرستان های قرمز و نارنجی خواست، با رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی، از الان به فکر فروکش کردن این موج و کمتر شدن زمان انتظار در قله آن باشند.