تلاش برای تزریق ۱۷ هزار دُز واکسن در روز

۳۰ تیر ۱۴۰۰ | ۱۷:۵۷ کد : ۱۸۸۳۹ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در حاشیه بازدید از مراکز تجمیعی تزریق واکسن، گفت: هدف گذاری کرده ایم در کل استان بیش از ۱۷ هزار دُز در روز تزریق کنیم.
تلاش برای تزریق ۱۷ هزار دُز واکسن در روز

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: تلاش می کنیم  رضایت مندی مردم در حوزه سلامت به حداکثر برسد.
وی افزود: با توجه به اینکه در آینده گروه سنی دریافت کنندگان واکسن، پایین می آید، تعداد افراد بیشتری را در بر می گیرد و جمعیت زیادی را شامل می شود.
وی تاکید کرد: همزمان با افزایش تقاضا و افزایش برخی رده های شغلی طبق سند ملی، مجموعه بهداشت و درمان نیز باید سرعت خود را افزایش دهد.
دکتر جمالیان خاطرنشان کرد: شیفت ها  اضافه و تمام مراکز در نوبت عصر فعال شده اند و حتی یک سالن دیگر در شهر اراک اضافه شده تا واکسیناسیون سرعت بیشتری به خود بگیرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک یادآور شد: امیدواریم واردات واکسن و تولیدات واکسن های داخلی نیز بدون وقفه صورت بگیرد تا خللی در این سرعت گیری پیش نیاید.
وی  در خصوص شلوغی برخی از مراکز هم اینطور گفت: در مدیریت سالن ها نیاز به تعامل دو جانبه و همکاری مردم داریم.
وی مجددا تاکید کرد: از مردم خواهشمندیم حتما راس ساعت گفته شده حضور پیدا کنند و اگر پیامکی به آنها داده نشده، کمی صبوری کنند.