افزایش کمی و کیفی اعضای هیات علمی آموزشی و اخذ تشکیلات جدید

۰۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۱ کد : ۱۸۸۶۶ اخبار اصلی
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک از افزایش کمی و کیفی اعضای هیات علمی آموزشی و اخذ تشکیلات جدید به منظور ارتقاء سطح خدمات و بار علمی دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی اراک خبر داد.
افزایش کمی و کیفی اعضای هیات علمی آموزشی و اخذ تشکیلات جدید

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سعید رضا سلطانی بیان کرد: این مهم در راستای توسعه سازمان و ساماندهی نیروی انسانی در حوزه سلامت صورت گرفته است، بازنگری تشکیلات اعضای هیات علمی آموزشی و اخذ تشکیلات جدید دو دانشکده آموزشی دندانپزشکی و توانبخشی صورت گرفته است.
وی افزود: در طول یک سال گذشته با همکاری مشترک معاونت توسعه و معاونت آموزشی و همچنین تلاش و پیگیری های مستمر مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری و گروه مهندسی سازمان و تعامل سازنده این مدیریت با مرکز توسعه وزارت متبوع این امر محقق گردید.
وی تاکید کرد: تعداد دانشکده های آموزشی از ۵ دانشکده به ۷ دانشکده افزایش یافته است، در دانشکده پزشکی تعداد پست های مصوب هیات علمی از  ۱۸۱ به ۳۱۸ پست، افزایش یافته است.
دکتر سلطانی گفت: در دانشکده بهداشت تعداد پست های مصوب هیات علمی از ۲۱ پست به ۴۲ پست، افزایش یافته است.
وی یادآور شد: در دانشکده پیراپزشکی تعداد پست های مصوب هیات علمی از ۲۳ پست به ۳۱ پست، افزایش یافته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین تصریح کرد: در دانشکده پرستاری شازند تعداد پست های مصوب هیات علمی از ۶ به ۱۰ افزایش یافته است.
دکتر سلطانی افزود: تشکیلات جدید دانشکده دندانپزشکی با ۷ پست پشتیبانی و ۳۶ پست هیات علمی و همچنین دانشکده توانبخشی با ۷ پست پشتیبانی و ۱۸ پست هیات علمی مصوب شده اند.
وی در پایان اضافه کرد: فرآیند جاریزی نهایی تشکیلات جدید در سامانه جامع تشکیلات وزارت متبوع به پایان رسیده و پس از ارسال ابلاغ های اختصاص پستهای جدید، صدور احکام کارگزینی در دستور کار قرار خواهد گرفت.