پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت فرا رسیدن عید سعید غدیر خم

۰۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۳ کد : ۱۸۹۷۸ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان در پیامی فرا رسیدن عید خسته و سعید غدیر خم را تبریک گفت.
پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت فرا رسیدن عید سعید غدیر خم

به گزارش وب دا مرکزی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: غدیر عید ولایت و عید خداست، غدیر روز وصی گشتن علی(ع) است.

متن کامل پیام به این شرح است:

بسمه الله الرحمن الرحیم

قرآن به جز از وصف علی آیه ندارد / ایمان به جز از حب علی پایه ندارد

گفتم بروم سایه لطفش بنشینم / گفتا که علی نور بود سایه ندارد

دریای غدیر، از ریزش آبشارگون وحی بر جان محمّد(ص) لبریز است و قامت دین در زلال غدیر خم انعکاس یافت.

امسال هم مراسم عید سعید غدیر زیر سایه کرونا است اما چاره ای جزء رعایت پروتکل های بهداشتی نیست چراکه کوچکترین غفلت، بیشترین ضرر را در پی خواهد داشت، به همین خاطر از تمام هم استانی های عزیز خواهش می کنم همچون گذشته بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی احتمام ورزند تا به امید پروردگار مهربان، سال بعد نه تنها این اعیاد بزرگ مسلمانان و شیعیان، بلکه تمام روزهای خوب و خوش را کنار یکدیگر جشن گرفته و صد البته که از همه مهمتر به روزهای عادی زندگی برگردیم.

اینجانب ضمن تاکید مجدد به رعایت پروتکل های بهداشتی و زدن ماسک و پرهیز از هرگونه دورهمی، فرا رسیدن عید سعید را تبریک عرض می نمایم.

عید کمال دین سالروز اتمام نعمت و هنگامه اعلان وصایت و ولایت امیرالمومنین علی(ع) بر شیعیان و پیروان ولایت خجسته باد.

دکتر سید محمد جمالیان

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک