نجات زندگی و کسب رضایت الهی مهمترین فواید اهدا خون

۰۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۵ کد : ۱۹۰۳۵ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیامی روز اهدای خون را تبریک گفت.
نجات زندگی و کسب رضایت الهی مهمترین فواید اهدا خون

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در این پیام آورده است: آگاهی از سلامت جسمانی که این روزها بسیار اهمیت دارد و می تواند در صورت انجام اولیه آن از بروز بسیاری از مشکلات و بیماری های مزمن و شدیدتر جلوگیری کند، از فواید دیگر اهدای خون است.

متن کامل این پیام به این شرح است:

به نام خداوند بخشنده و بخشایشگر

در تقویم ملی کشورمان 9 مرداد روز ملی اهداء خون نامگذاری شده، خون نیازی همیشگی و حیاتیِ که امید به زندگی را در افراد نیازمند به این فرآورده حیات بخش ارتقا می بخشد و سبب بهبود روند درمانی آنان می شود.

اهدای خون، تبلور زیبای انسانیت و مهرورزی است، با اهدا خون، زندگی را با دیگران شریک شویم.

هر فرد سالم می ‏تواند در سال تا چهار بار خون اهدا کند؛ بر اساس مطالعات انجام شده مردان چهار بار و زنان سه بار در سال می توانند خون خود را اهدا کنند.

روزهایی مانند روز ملی اهدای خون در ایران و روزهای ملی اهدای خون در هر کشور و همچنین روز جهانی اهداکنندگان خون که مصادف با ۱۴ ژوئن است، فرصت هایی هستند که به خاطر بیاوریم زندگی انسان های بسیاری به خون اهدایی ما وابسته است.

اینجانب این روز را مجدداً به اهدا کنندگان عزیز تبریک می گویم.

دکتر سید محمد جمالیان

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک