روز به روز به تعداد بیماران افزوده و از تخت های بیمارستانی کاسته می شود

۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۱ کد : ۱۹۱۴۲ اخبار اصلی
یک متخصص بیهوشی و مراقبت های ویژه گفت: شرایط اصلا خوب نیست.
روز به روز به تعداد بیماران افزوده و از تخت های بیمارستانی کاسته می شود

به گزارش وب دا مرکزی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی که متخصص بیهوشی است، بیان کرد: متاسفانه با کمبود تخت های بیمارستانی در تمام مراکز کرونایی استان مواجه هستیم.

دکتر علیرضا کمالی افزود: شدت این بیماری و مرگ و میر ناشی از این بیماری نسبت به 4 موج قبلی بسیار بیشتر شده و از طرفی میانگین سنی درگیری ها و مبتلایان پایین آمده است.

وی خاطر نشان کرد: متاسفانه مردم تصور می کنند این بیماری ضعیف شده و یا افراد ایمنی لازم را پیدا کرده اند که شاید به همین خاطر رعایت پروتکل های بهداشتی را جدی نمی گیرند که باید گفت تصور و باور اشتباهی است و استفاده از ماسک و پرهیز از دورهمی ها و دیگر نکات پروتکل های بهداشتی همچنان تاکید می شود.

دکتر کمالی در پایان ضمن تاکید بر اینکه تا رسیدن به ایمنی کامل جامعه و واکسینه کردن بیش از 70 درصد مردم باید با جدیت شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کرد، خاطر نشان کرد: در مواردی که نیازی به خروج از منزل نیست، در خانه بمانید تا خود و دیگران سالم بمانید.