افراد بالای ۵۱ سال به مراکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه کنند

۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۴ کد : ۱۹۱۷۵ اخبار اصلی
سخنگو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: نوبت واکسیناسیون کرونا در استان، به افراد بالای ۵۱ سال رسید.
افراد بالای ۵۱ سال به مراکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه کنند

به گزارش وب دا مرکزی، یاسر قربانی بیان کرد: طبق اعلام وزارت بهداشت و واکسیناسیون سند ملی، متولدین ۱۳۴۹ به قبل برای دریافت واکسن دُز اول خود به مراکز مشخص شده مراجعه کنند.

وی افزود: در روز شنبه مورخ ۱۶ مرداد ماه ۱۴۰۰  کلیه افراد ۵۱ سال به بالا می توانند با در دست داشتن کارت ملی به یکی از ۴ مراکز واکسیناسیون (ساختمان شماره ۲ دانشگاه علوم پزشکی اراک سالن ورزشی شهید ساکی، سالن ورزشی یادگار امام واقع در کوی رضوی، سومین مرکز تزریق واکسن واقع در انتهای خیابان قائم مقام، جنب استخر شهرداری، و مرکز تجمیعی مصلی بیت المقدس اراک)، مراجعه کرده و واکسن خود را دریافت کنند.

وی تصریح کرد: پیروزی بر کرونا با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در کنار واکسیناسیون است و از همشهریان می خواهیم که در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی برای واکسینه کردن خود کوشا باشند.

وی خاطر نشان کرد: رسیدن به ایمنی بالا در جامعه و کنترل این موج و بیماری، مستلزم رعایت پروتکل های بهداشتی در کنار تسریع در واکسیناسیون گروه های هدف و سنی است.