ارائه خدمات درمانی در مراکز به صورت الکترونیک

۱۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۶:۳۶ کد : ۱۹۲۱۶ اخبار اصلی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ارائه خدمات درمانی الکترونیک بدون دفترچه بیمه صورت می‌گیرد.
ارائه خدمات درمانی در مراکز به صورت الکترونیک

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر بهمن صادقی در مراسمی به مناسبت روز خبرنگار ضمن تجلیل از تلاش ها و مجاهدت های بی وقفه خبرنگاران و تبریک این روز به جامعه خبری استان مرکزی، بیان کرد: در اوایل اجرای سیاست نسخ الکترونیک با توجه به چالش های زیرساختی بسیار سخت بود، اما در حال حاضر با توجه به سیاست کلی کشور در تمامی مراکز بدون ارائه‌ دفترچه بیمه و بر اساس استحقاق درمان، ارائه خدمات درمانی صورت می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در کل دنیا زمانی که یک بیماری به صورت اپیدمی شایع شود پزشکان موظف هستند که تشخیص را بر مبنای کرونا بگذارند مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.
وی افزود: در سوش دلتا آزمایش های منفی کاذب بیشتر شده، اما بیماران زمانی که به تریاژ مراجعه می‌کنند و بر اساس تاریخچه بیماری و درصد اشباع اکسیژن ادامه درمان مشخص می شود و اگر نیاز باشد تست کرونا و یا سی تی اسکن بنا به نیاز پزشک جهت شناسایی بهتر صورت می گیرد.