اگر برای ماه های محرم و صفر برنامه نداشته باشیم با مشکل مواجه خواهیم شد

۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۶ کد : ۱۹۲۴۰ اخبار اصلی
مشاور عالی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بعد از ماه محرم به احتمال زیاد تشدید درگیری خواهیم داشت.
اگر برای ماه های محرم و صفر برنامه نداشته باشیم با مشکل مواجه خواهیم شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر حسین سرمدیان بیان کرد: انتظار داریم زمانیکه دوره نهفتگی این ویروس کمتر می شود، پزشکان به خصوص در کلینیک های تنفسی با دقت بیشتری بیماران را ویزیت کنند.

وی افزود: داروی رمدسیویر به عنوان یک داروی آنتی ویروس در روزهای نخست، تاثیر بیشتری دارد که مستقیماً به ویزیت و شناسایی به موقع پزشکان بستگی دارد، چراکه اگر فردی در  آی سی یو بستری شد، میزان تاثیر این دارو به مراتب کمتر می شود.

وی تاکید کرد: متخصصین عفونی و یا ریه می توانند اگر مسئولان دانشگاه صلاح بدانند، این دارو را که در روزهای اول درگیری و ابتلاء افراد، بسایر مهم و نجات بخش است در دسترس قرار بدهند، تا کمک حال مراکز درمانی شوند.

دکتر سرمدیان در ادامه خاطرنشان کرد: این راهکار می تواند تا حدودی شعله این موج را کمتر و میزان شلوغی و تخت های بیمارستانی را مدیریت کند.

قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید 19 در پایان گفت: هفته آینده، هفته ای سراسر تلاطم و بحران را خواهیم داشت و باید از الان برای هفته پیش رو و هفته های آتی برنامه ریزی داشته باشیم.