احتمال کمبود دارو در روزهای آینده

۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۹ کد : ۱۹۲۴۱ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: به دلیل سرعت بالای ابتلا و افزایش ناگهانی مراجعین به مراکز درمانی، نگران تامین داروی مورد نیاز آنها در روزهای آینده هستیم.
احتمال کمبود دارو در روزهای آینده

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عباس علیمرادیان بیان کرد:  با توجه به افزایش بیماران کرونایی به صورت بستری و سرپایی مصرف سرم در استان به شدت رشد داشته است.

وی افزود: از دو هفته پیش پیگیر تامین سرم مورد نیاز مراکز هستیم و خوشبختانه یک محموله 5 هزار عددی سرم تزریقی دیروز به دانشگاه علوم پزشکی تحویل داده شد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر از نظر تأمین سرم مشکل جدی نداریم و ظرف چند روز آینده محموله سرم وارداتی به کشور وارد خواهد شد و به داروخانه های سرپایی تحویل داده می شود.

دکتر علیمرادیان در ادامه خاطرنشان کرد: در خصوص باقی داروهای اصلی در درمان کرونا مشکل جدی نداریم.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: همکاران ما به صورت شبانه روز در تلاش هستند تا در آینده مشکل کمبود دارو رخ ندهد، اما شیب افزایش بیماران سرپایی و بستری بسیار شدید است به همین دلیل از مردم می خواهیم پروتکل های بهداشتی را با جدیت هرچه بیشتر رعایت کنند تا مشکلی در تامین دارو در بیمارستان ها و ارائه خدمات دارویی به آنها در مراکز درمانی پیش نیاید.