خیالمان تخت نباشد؛ تخت خالی نیست!

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۹ کد : ۱۹۳۷۶ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ظرف ۴۸ ساعت آینده دیگر تخت خالی در سطح استان مرکزی نخواهیم داشت.
خیالمان تخت نباشد؛ تخت خالی نیست!

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان ضمن ابراز نگرانی از شرایط فوق بحرانی استان، بیان کرد: در این روزها، جولان ویروس کرونا، تخت های بیمارستانی استان را به حد انفجار رسانده و روند صعودی شیوع کرونا سبب شده است تا تعداد موارد ابتلا و بستری با شیب بسیار زیاد، افزایش یابد به طوریکه در ساعات آتی دیگر تخت خالی در سطح استان نخواهیم داشت.

وی ادامه داد: تاکنون با مدیریت آگاهانه و با راه اندازی مراکز درمانی موقت، موفق به پذیرش بیماران شده ایم، اما شیب مراجعین به مراکز درمانی، کلینیک های تنفسی و مراکز ۱۶ ساعته فزاینده است و با ادامه شرایط دیگر پاسخگو نخواهند بود و درگیری کودکان به ویروس کرونا این بحران را سهمگین تر کرده است.

وی در ادامه بیان کرد: رعایت دستورالعمل های بهداشتی در سطح کشور به ۳۲ درصد رسیده است که این آمار از لحاظ مدیریت اپیدمی کرونا بسیار ناچیز و یک هشدار جدی خواهد بود؛ با وجود اینکه این میزان در استان مرکزی از‌ میانگین کشوری بالاتر است، اما این میزان رعایت نیز کمک چندانی به کنترل اپیدمی نخواهد کرد و نیازمند همکاری بیشتر است.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه در اواخر ماه گذشته برگزاری مراسم عروسی و تجمعات به تعداد زیاد بر پا بود اکنون شاهد ماحصل آن عادی انگاری ها و سهل انگاری ها هستیم و عوامل متعددی به ویژه عدم رعایت مسائل بهداشتی، نزدن ماسک در اماکن عمومی و سفرهای غیرضرور در این خصوص تاثیرگذار بوده است و در صورت ادامه این عادی انگاری ها عواقب سنگینی را خواهیم پرداخت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین(ع) گفت: علیرغم توصیه های اکید مقام معظم رهبری در خصوص برگزاری مراسم عزاداری امام حسین(ع) با رعایت پروتکل های بهداشتی، در این روزها شاهد عدم رعایت شیوه نامه ها و فاصله گذاری اجتماعی و پخش نذورات در مراسم عزاداری ها هستیم، امیدواریم در این روزها که امر به معروف و نهی از منکر یک امر مهم می باشد آن را به عنوان راهبردی برای سلامت جامعه به کار بگیریم و مردم  نسبت به یکدیگر در پیشگیری از ویروس کرونا امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند؛ خارج شدن از اصول بهداشتی و بی تفاوت بودن نسبت به توصیه ها مصداق بارز منکر است در حالیکه همگان در برابر سلامت خود و جامعه مسئول هستیم.